7 Ağustos 2015 Cuma

Evlere Yıldız Mobilya Şıklığı


Mobilya sektöründe sunduğu başarılı hizmetler ile adını duyuran ve şık tasarımları ile herkesin zevkine uygun satışlar yapan Yıldız Mobilya, müşterilerine oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
      


                     Evlerde en fazla zaman geçirilen alan olan salonlar için hem modern hem de kullanışlı salon takımları seçenekleri bir arada sunulmaktadır.
            Özel tasarımlara sahip olan bu takımları ihtiyacınıza göre tek tek satın alma şansına da sahipsiniz. Koltuk takımları 2 yıl garantilidir ve sizlere kurulu olarak teslim edilir.
                 Şık ve modern çizgileri ile göz dolduran yemek odası takımı modelleri, kullanışlı iç bölümleri ile de birçok eşyanızı depolamanıza imkan tanımaktadır. Bu harika yemek odası takımları ile misafirlerinizi ağırlamaktan çok daha büyük bir zevk duyacaksınız.

                 Sipariş verdiğiniz her ürün, Türkiye'nin neresinde olursanız olun ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Evlerinize göz alıcı bir güzellik kazandıracak olan tüm bu mobilya seçenekleri ile ilgili detaylar www.yildizmobilya.com.tr adresinde yer almaktadır. Tüm ürünlere bu adresten ulaşabilir ve görsellerini de bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder